Brand of the VanDrie Group
De saucijsjes op temperatuur laten komen buiten de koeling, ca. 10 min. De saucijsjes rondom bruin bakken in matig hete sesamolie.
Voor de saus: Verwarm een pan met de sesamolie, fruit hierin de gember, sjalotje, chili, citroen gras en de djeroek poeroet. Voeg soja saus, gembersiroop en mirin toe. Doe de saucijsjes in de saus en laat zachtjes garen, ca. 10 min.
Kook ondertussen de glasnoedels in water met zout tot ze beetgaar zijn. Giet op een zeef en laat goed uitlekken. Voeg chili peper en de gesneden koriander en limoensap toe en meng met de noedels. Meng de ingrediënten voor de koriander/limoenolie in een blender tot een gladde dressing en doe in een spuitflesje.
Snij de saucijsjes in grove schuine stukjes en verdeel over 4 warme borden. Lepel de saus over de saucijsjes. Draai de noedels op een vork en leg een nestje noedels op het bord. Druppel de koriander limoen olie over de noedels.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film