Neem een kijkje op een Peter's Farm

Wil je zelf het Peter's Farm gevoel ervaren? Bezoek dan eens een open dag en zie met eigen ogen dat de kalveren met respect en goede zorg worden omringd.

Elk jaar organiseert Peter’s Farm een aantal open dagen. Op elke open dag ben je van harte welkom. Kijk in onderstaande lijst welke datum of regio je goed uit komt. Koffie en iets lekkers staan klaar.

Houd deze pagina in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Open dagen 2022

Bezoek de familie Derks in het Brabantse Sambeek (op afspraak het hele jaar door te bezoeken).
 


Open dagen 2019

Fotoreportage Open dag familie Jansen - Otterlo (onderdeel LTO Fietstocht)

Op woensdag 31 juli zette Peter's Farm familie Jansen uit Otterlo haar stallen open voor publiek. De open dag was onderdeel van de LTO fietstocht. Klik hier voor een fotoreportage,
 

Fotoreportage Open dag familie Derks - Sambeek (onderdeel Land van Cuijk Boert Bewust open dag)

Op maandag 10 juni (2e Pinksterdag) organiseerde Peter's Farm familie Derks uit Sambeek een open dag. Klik hier voor een fotoreportage.

Open dagen 2018

De Nacht van een Goei Leven - Open dag familie Derks

Op zaterdag 23 juni, de langste dag van het jaar, gaf de familie Derks uit Sambeek aan belangstellenden een rondleiding door hun stallen. In het Land van Cuijk werden heel veel event georganiseerd tijdens “de Nacht van een Goei Leven”. Klik hier voor de foto’s van de open dag.


Fotoreportage AH Buitendag (2 april 2018)

Tweede Paasdag deed Peter’s Farm familie Keizer Foks uit Emst mee aan de landelijke AH Buitendag. In totaal bezochten zo’n 600 mensen maandagmiddag 2 april de Peter’s Farm kalverhouderij. Met veel plezier werden rondleidingen door de stallen gegeven. Bezoekers werden geïnformeerd over Peter’s Farm, genoten van een heerlijk Peter’s Farm Kalfsgehaktballetje en een kopje koffie met een paasstol. Klik hier voor het hele verslag en de foto's. 

Impressie vorige open dagen

Benieuwd naar impressies van de open dagen die tot nu toe zijn georganiseerd? Hieronder vind je een overzicht.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen