Peter’s Farm Kalfsvlees snittenboek nu ook in 3D!

Het snittenboek van Peter’s Farm met honderden afbeeldingen van kalfsvleesproducten is sinds kort ook beschikbaar in 3D. Hoe ziet een Kalfshaas, Kalfslende of bijvoorbeeld een Kalfswang eruit? Snel een kijkje nemen? Klik hier en je ziet voor het eerst kalfsvleesproducten driedimensionaal. Draai het product in het rond en bekijk alle kanten. Het 3D snittenboek is ook toegevoegd aan de Peter’s Farm Veal cuts App. De App is te downloaden via de Apple App Store en Google Play (Android).

3D kalfsvleessnitten op mobiel ook in Augmented Reality (AR)

Enkele kalfsvleesproducten hieronder zijn ook speciaal in Augmented Reality geplaatst. Augmented Reality (AR) is een interactieve beleving waarmee je digitale 3D-objecten, door middel van smartphone of tablet, in de werkelijkheid plaatst. Je kijkt naar de omgeving waar een kalfsvleesproduct feilloos aan wordt toegevoegd. Bekijk een 3D kalfsvleesproduct levensecht, loop er omheen en zoom in tot op het kleinste detail. Rechtsboven het product vind je de button ‘Activate AR’. Klik hier op en het vleesdeel verschijnt in de ruimte waar jij bent. 

Stomp

met been, enkel zonder staart

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Onze producten

Korte lende steak ready

Kalfsworst Mister Kitchen

Kalfsentrecote

Kalfsburger The Frozen Butcher

Rib-eye

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen