Kwaliteit

Ons kalfsvlees wordt gekenmerkt door kwaliteit, malsheid en een hoog smaakgehalte. De bijzonder fijne structuur van ons kalfsvlees maakt het vlees voelbaar mals, veelzijdig in bereiding en licht verteerbaar. Omdat het rijk is aan vitamines en arm aan natrium, heeft Peter's Farm Kalfsvlees vanwege haar vele voordelen erkenning gekregen van kalfsvleesdeskundigen. Het onafhankelijk Centrum voor Smaakonderzoek zegt hierover: "Peter's Farm Kalfsvlees is mals, smaakt beter en wordt beter beoordeeld dan regulier kalfsvlees." Onze inzet voor dierenwelzijn, inclusief rust en vrijheid voor onze kalveren, vormt de basis voor de hoge kwaliteit van onze producten. Eersteklas verpakking en etikettering, samen met een rijkdom aan ondersteuning, informatie en educatief materiaal, biedt onze partners alle kwaliteitsborging die ze nodig hebben. 

Het onafhankelijke Centrum voor Smaakonderzoek (CSO) bevestigt: Het Peter’s Farm Kalfsvlees is malser, heeft een hoger smaakgehalte en wordt hoger gewaardeerd dan regulier kalfsvlees.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen