Voedselveiligheid

Peter's Farm streeft naar de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en werkt aan het internationaal erkende Safety Guard-systeem om het hoogste niveau van voedselveiligheid en dierenwelzijn te bereiken bij elke stap van het proces. Voortdurende monitoring van deze normen omvat de bemonstering en inspectie van alle grondstoffen, inclusief melkvoeder, meergranenmuesli en gehakseld stro. Na goedkeuring worden deze materialen vrijgegeven voor gebruik op onze boerderijen, en worden geregistreerde archieven bewaard om ervoor te zorgen dat al onze materialen op elk moment kunnen worden gevolgd en getraceerd. 

DNA garantieprogramma Peter's Farm

Daarnaast werken we met een geavanceerd DNA-garantieprogramma, waarbij van elk kalf een DNA-monster wordt genomen en geregistreerd. Op deze manier kunnen individuele stukken kalfsvlees worden getraceerd naar een specifiek kalf. Met zo'n inzet voor voedselstandaarden is Peter's Farm er trots op om volledig gecertificeerd te zijn. Een proces dat verder gaat dan de huidige wereldwijde voedselveiligheidsnormen, terwijl we op de hoogte blijven van de nieuwe benchmarks. Daarom draagt onze merknaam erkenning in de markt als: Certified Premium Veal.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen