Open dag familie Van den Berg

Op zaterdag 9 juli 2011 was het, ondanks een verdwaalde regenbui, gezellig druk op de open dag bij de familie Van den Berg in Dronten. Ruim 250 bezoekers wisten de weg naar “de polder” te vinden. De bezoekers waren erg enthousiast lieten zich de kalfstapasworstjes goed smaken. De kinderen vermaakten zich uitstekend op het springkussen of met het inkleuren van een kleurplaat. Iedereen kon daarnaast nog deelnemen aan de prijsvraag 'Raad het gewicht van het kalf'. Het kalf woog 70 kg en de 9-jarige Dave Borsboom uit Dronten zat er met 71 kg het dichtst bij en heeft inmiddels een cadeaubon ontvangen. Kortom, alweer een gezellige open dag.

 

Open dag familie Derks

Zaterdag 7 mei 2011. In het Brabantse Sambeek vond de eerste open dag van Peter's Farm 2011 plaats bij de familie Derks. Ondanks de hoge temperatuur, die 's middags wel opliep tot 29°C, trok de open dag bijna 400 bezoekers. Voor veel bezoekers was het een eerste kennismaking met het diervriendelijke huisvestingssysteem. Veel bezoekers waren positief verrast over de prettige manier waarop de kalfjes leven.

Dat kalfsvlees ook lekker smaakt was af te leiden uit de opmerkingen van de bezoekers over de heerlijke typisch Brabantse Peter's Farm kalfsworstenbroodjes. Jong en oud konden uitgebreid de stallen bekijken en vragen stellen en terwijl de ouders rustig van een kopje koffie genoten, vermaakten de kinderen zich met stoepkrijt, een skippybal en een springkussen.
Al met al een zeer geslaagde open dag.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen