Topkwaliteit kalfsvlees

Kalveren in kuddes die spelen met skippyballen? Jazeker! De kalveren van Peter's Farm hebben de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en hoeveel ze willen eten en of ze willen lopen, staan, liggen, spelen of slapen.

Dierenwelzijn, rust en de vrijheid voor de kalveren komen tot uiting in de kwaliteit en de smaak van het Peter's Farm Kalfsvlees. De voedselveiligheid wordt maximaal gegarandeerd en de transparantie van Peter's Farm bied je de mogelijkheid om de herkomst van de producten te traceren tot op de boerderij.

Ons premium kwaliteitskalfsvlees is geworteld in onze diervriendelijke overtuigingen en een streven naar een natuurlijke leefomgeving voor onze kalveren. Op een Peter's Farm leven kalveren samen in kuddes van ongeveer 40 dieren. Sinds 1997 wordt ons kalfsvlees verkocht onder het gecertificeerde premium kalfsvleesmerk Peter's Farm®. Onze referenties garanderen uitmuntendheid, gebonden door onze waarden van kwaliteit, dierenwelzijn, traceerbaarheid, voedselveiligheid en transparantie. 

> Maak kennis met de uitgangspunten van Peter's Farm

> Bekijk hier onze uitgebreide brochure

> Bekijk hier onze leaflet

De superieure smaak en kwaliteit van Peter's Farm Kalfsvlees weerspiegelt onze inzet voor dierenwelzijn en de hoogste normen voor voedselproductie. Terwijl onze kalveren genieten van vrijheid, stimulatie en onberispelijke natuurlijke omgevingen, garanderen we het maximale niveau van voedselveiligheidsnormen bij elke stap van het proces. Onze technologie zorgt ervoor dat elk stuk kalfsvlees terug te voeren is naar individuele boerderijen en kalveren - en deze informatie, evenals inzichten in specifieke bedrijfsomgevingen, is voor iedereen beschikbaar op onze website. We zijn er daarom trots op dat we een internationale aanhang van partners en bekroonde chef-koks hebben gekregen, evenals een snelgroeiende groep consumenten. 

Lekker kalfsvlees zoals jij dat wilt. 
 

Bekijk de Peter's Farm film


Peter's Farm is Hét Premium Kalfsvleesmerk van de VanDrie Group. Check de website van de VanDrie Group.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen