Brand of the VanDrie Group
Verhit de boter en braad de kalfsblanquette in 10-12 minuten goudbruin. Schep het vlees uit de pan en houd het warm. Pel de uien en snipper ze. Fruit ze in het braadvet. Laat de rode bieten goed uitlekken en hak ze grof. Bij gekookte biet is de kooktijd, afhankelijk van de grootte van de biet, ca. 1 uur. Voeg ze met de marinade of het vocht en de kappertjes bij de uien. Roer de zure room of crème fraîche erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Leg het vlees in de saus en warm alles in 5-7 minuten goed door. Verdun de saus eventueel met een scheutje yoghurt of room. Verdeel de citroen of limoen in plakjes en gebruik ze als garnering. Serveer er aardappelpuree en vossenbessencompôte bij.
Tips:
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film