Brand of the VanDrie Group
Het pulled kalfsvlees in een pan met antiaanbaklaag in wat boter rondom bruineren, laten afkoelen en met zout en peper op smaak brengen. De oven voorverwarmen op 175°C. De hamsneetjes op een bakplaat bekleed met bakpapier leggen en op het middelste rek knapperig laten braden. De bindsla wassen en droog schudden. Blaadjes in hapklare stukjes trekken.
Voor de dressing eierdooier met olie geleidelijk roeren, zodat een mayonaise ontstaat. Het teentje knoflook in de brij duwen en met mosterd, azijn en room omroeren. Breng op smaak met zout en cayennepeper.
Slablaadjes met de dressing mengen en over vier diepe borden verdelen. Het pulled kalfsvlees uit elkaar trekken en verdelen over de borden. Met Parmezaanse kaas bestrooien en een snee gedroogde ham erbovenop leggen.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film