Op de BBQ: Toastje van peperkoek met kalfspaté, foie gras en witlofkonfijt

4
0 - 30 minuten
kalfspaté
*
BBQ-en
BBQ tapas

Bereidingswijze

Snijd het witlof fijn en stoof het in een beetje boter. Blus met appelazijn, bestrooi met suiker en laat karamelliseren.

Snijd de foie gras en de kalfspaté in plakjes. Gril de peperkoek, snijd hem in driehoekjes en beleg met de kalfspaté of de (kort gegrilde) foie gras.

Serveer met witlofkonfijt en werk af met bieslook of kervel.

Ingrediënten:

  • 1 stronk witlof
  • een scheutje appelazijn
  • 1 el fijne suiker
  • 4 sneetjes peperkoek
  • 50 g kalfspaté
  • 50 g (verse) foie gras
  • bieslooksnippers of kerveltakjes

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.