Brand of the VanDrie Group
Haal de entrecotes een half uur voor bereiding uit de koeling zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen. Gril de entrecotes in een grillpan of bak aan en gaar in een voorverwarmde oven van 80 graden Celsius door tot de gewenste garing. (ca 10 min voor medium rare, 15 min voor medium). Breng op smaak met peper en zout.
Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was en droog ondertussen de groenten, snijd van de courgettes rondom plakken van ca 5 mm dik en snij die weer in reepjes.
Snijd de peulen ook in reepjes, roerbak de groenten kort in wat olie, blus af met een scheut witte wijn, kook de wijn bijna weg en roer de crème fraîche erdoor. Meng met de linguine, breng op smaak met peper, zout en de gesneden bieslook. Snijd de champignons in kwarten en bak in een scheutje olie met een klontje boter en voeg halverwege de uitjes en knoflook toe. Breng op smaak met peper.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film