Brand of the VanDrie Group
Haal de oesters een half uur voor bereiding uit de koeling. Bestrooi het vlees met peper en oregano. Wikkel elke oester in twee plakjes spek en bind ze vast met keukengaren. Verhit de boter of olie in een passende pan in een anti-aanbak laag. Bak de oesters om en om in 4-6 minuten bruin van buiten rosé van binnen. Haal de oester uit de pan en houd ze warm door in keukenfolie te wikkelen. Laat de koekenpan staan.
Laat de broccoliroosjes 6-8 minuten in water beetgaar worden en giet het af. Zet de koekenpan terug op het vuur en verbrokkel daarin de gorgonzola voor de saus. Voeg de kookroom toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus op een laag vuur inkoken en breng het op smaak met peper en zout. Leg de oesters op voorverwarmde borden met broccoli en gorgonzolasaus.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film