Nier met kruidenboter en brioche gevuld

4
30 - 60 minuten
kalfsnier
**
bakken

Bereidingswijze

Ontvet en ontvlies de gespoelde niertjes, maar doe dit zeer voorzichtig zodat ze heel blijven. Maak een farce van het geplukte brood, de gezouten boter en fijngehakte kruiden. Vul er de opengesneden niertjes mee, rol in de ham en bind op met slagerstouw.

Bak de niertjes aan in een grote pan en laat gedurende 12 minuten in de oven van 200ºC garen. Neem uit de pan en laat 10 minuten rusten. Ontvet de pan, blus af met de braadjus en monteer met de bruine boter.

Snijd de niertjes in plakjes, nappeer met de jus en serveer met seizoensgroenten.

Ingrediënten

  • 4 stuks kleine gespoelde kalfsnier
  • 100 gram briochebrood
  • half gezouten boter
  • 1 takje kervel
  • 1 takje dragon
  • 1 takje platte peterselie
  • 1 bosje bieslook
  • 4 plakjes Bigorre ham
  • 1 deciliter braadjus
  • 50 gram bruine boter

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen