Entrecote met aubergine, krokante shiitake en asperges

4
30 - 60 minuten
kalfsentrecote
***
bakken
Passion HI

Bereidingswijze

Kruid de entrecote royaal met peper en zout en bak in zijn geheel en gaar op 65ºC verder in de oven. Kruis de aubergine in en bestrijk met olijfolie, peper en zout. Zet 10 minuten in de oven op 180ºC. Bestrijk met knoflookolie en klein beetje suiker. Zet weer 10 minuten in de oven.

Lepel het gare vruchtvlees eruit. Snijd fijn. Breng op smaak met bieslook, platte peterselie en zout. Paneer de shiitake klassiek met panko en bak ze krokant. Gaar de aspergepunten en glaceer met de boter.

Serveren: gekonfijte aardappel, auberginetapenade, krokante shiitake, witte en groene aspergepunten.

Kalfsentrecote

  • 4 stuks, gesneden van de dunne lende kalfsentrecote

Voor het serveren

  • gekonfijte aardappel
  • auberginetapenade
  • krokante shiitake
  • witte en groene aspergepunten.

Voor de auberginetapenade

  • aubergine
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • knoflookolie
  • suiker
  • bieslook

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen