Brand of the VanDrie Group
Maak de longhaas volledig schoon, kruid met peper en zout en bak rosé in de boter. Laat rusten. Breng de jus op smaak met de rest. Kruid het vlees met peper en zout en bak in de boter. Maak de ui schoon en snijd hem klein. Bak de ui even mee met het vlees. Voeg dan laurierblad, kruidnagels, azijn en zoveel water toe, dat het vlees net onder staat. Doe een deksel op de pan en laat het vlees in ongeveer 2 a 3 uur op een zeer laag vuur gaar stoven.
Draai het vlees een keer om. Pluk de sukade tot draadjes. Breng op smaak met gesneden bosui, verse rode peper en gesnipperde sjalot. Hang in een zeef en laat goed uitlekken. Bestrijk vierkante brickvelletjes met eiwit en leg er een rolletje vlees op, rol op en bak goudbruin.
Serveer met verschillende seizoensgroenten en doperwtjespuree.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film