Brand of the VanDrie Group
Leg de kalfstong in een ruime pan met de schoongemaakte groenten, de tijm en de laurier. Zet onder met water en breng langzaam aan de kook. Laat 4 uur zachtjes pruttelen en koel de tong terug in het kookvocht.
Pel de tong, snijd in blokjes en breng op smaak met wat gehakte dragon en de graanmosterd. Schaaf voor de pickles de zwarte radijs op de mandoline en steek rond uit. Breng het water met de suiker en de azijn aan de kook, giet over de radijs en laat afkoelen. Kook de eieren 8 minuten, laat schrikken, pel ze en wrijf het wit en de dooier apart door een teems. Breng een beetje water aan de kook, giet op het mosterdzaad en laat wellen.
Dresseer met behulp van een steker de kalfstong op het bord, dek af met de pickles en garneer met de gedroogde dragon en het gewelde mosterdzaad.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film