Brand of the VanDrie Group
De schenkels rondom bruin bakken in matig hete pan met olijfolie, sjalotjes toevoegen en fruiten. Tomatenpuree en tomaatjes toevoegen. Afblussen met witte wijn kalfsfond en water. Zout en peper en grof gesneden verse italiaanse kruiden toevoegen. Op laag vuur garen, ca 90 min. Op het bord de schenkels bestrooien met een paar zoute kappertjes.
Voor de risotto: Knoflook en ui in olijfolie licht fruiten. Risotto rijst toevoegen en even doorroeren. Kippenbouillon en zout toevoegen. Ca 15 min. koken op laag vuur, af en toe doorroeren. Als de rijst gaar is de tapenade en peterselie door de rijst roeren.
Op het bord garneren met de zwarte olijven. Schep de schenkels op 4 warme borden. Lepel er iets van de saus en garnituur overheen.
Serveer de risotto erbij op het bord.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film