Italiaans gehakt-taartje met portobello en citroenspaghetti

4
30 - 60 minuten
kalfsgehakt
*
ovengebraad

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de overige ingrediënten en vul hier de portobello’s mee. Besprenkel met olijfolie. Zet in een ovenvaste schaal en plaats in de oven. Gaar in ca 35 min op 175°C.

Pasta koken in ruimkokend water. Citroen sap en olijfolie op laag vuur verwarmen, niet koken. Parmesan toevoegen en flink roeren Saus aan pasta toevoegen, evt zout, peper toevoegen. Bestrooien met basilicum.

Verdeel de pasta over vier warme diepe borden. Plaats hier de gevulde portobello’s op.

Ingrediënten

  • 300 gr kalfsgehakt
  • 1 teentje knoflook
  • ½ ui gesnipperd
  • 1 eetl.
  • Gedroogde Italiaanse kruiden
  • 2 eieren
  • 2 beschuiten verkruimeld
  • 3 eetlepels ricotta
  • 2 takjes tijm
  • 4 portobello’s (grote platte champignons)

Voor de spaghetti:

  • 1 pak verse spaghetti
  • Sap en schil van 1 citroen
  • 75 gram olijfolie
  • 100 gram parmesan vers geraspt
  • 2 eetlepels verse basilicum grof gesneden
  • Zout peper

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.