Ribeye omwikkeld in basilicum en cabrales, met papardelle en tomaatjes

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
ovengebraad

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 80°C. Tros tomaatjes op een bakplaat leggen. Mengen met de Italiaanse kruiden, knoflook en 2 eetl. olijfolie en in de oven plaatsen. Plastic folie beleggen met basilicum, hierop de dunne plakken cabrales, daarop het stuk ribeye. Bestrooien met versgemalen peper en oprollen tot een strak pakket. Op een schaal leggen en in de oven plaatsen bij de tomaatjes. Met kern thermometer garen tot ca. 54°C kern.

Uit de oven halen en vlees ca. 10 min. laten rusten. Pasta koken in ruim water met zout. Afgieten en mengen met een scheutje olijfolie, en zout naar smaak. De ribeye uitpakken en voorzichtig in plakken van ca. 2 cm. snijden. Op warme borden leggen, daarnaast papardelle en garneren met de trostomaatjes.

Ingrediënten

  • 1 kg kalfsribeye
  • 100 gr. cabrales
  • 45 gr. basilicum
  • 2 doosjes mini trostomaatjes
  • 15 gram Italiaanse kruiden (vers)
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 2 pak papardelle pasta
  • Olijfolie
  • Zout, peper uit de molen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.