Brand of the VanDrie Group
Blancheer de zwezeriken, dep goed droog en verwijder voorzichtig de onrechtmatigheden maar zorg er wel voor dat de zwezerik heel blijft. Blancheer voor de basilicumolie de kruiden en mix volledig glad met de olie. Laat voor de vinaigrette de azijn met de bramen reduceren.
Reduceer in 2 afzonderlijke pannen de rode wijn en het bietensap en voeg de drie samen. Druk door een zeef en meng er wat olijfolie door. Braiseer de schoongemaakte raddichio’s gedurende 8 minuten in de oven met een klontje boter, olijfolie en gehakte knoflook. Voeg op het einde de gewelde krenten toe en kruid met peper en zout. Reduceer de kalfsjus en breng op smaak met de zoethoutpasta.
Kruid de zwezeriken met cardamom, sarawak peper en zout en braad voorzichtig in een sauteuse met boter. Arroseer regelmatig. Dresseer het geheel zoals op de foto.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film