Brand of the VanDrie Group
Bestrooi de entrecotes met peper en zout. Borstel de champignons en snijd ze in plakjes. Pel de ui en snipper deze. Pel een teentje knoflook en hak het fijn of pers het boven de champignons.
Verhit de olie en bak de entrecotes rondom goudbruin. Reken 2-3 minuten per kant. Neem ze uit de pan en houd ze even warm onder aluminiumfolie of in de oven. Voeg de champignons, knoflook en ui bij het braadvet en bak ze even. Meng de wijn en de tomatenpuree erdoorheen en stoof het 3 minuten. Voeg dan de cacao, saffraan en 1 eetlepel amandelen toe.
Serveer de saus bij de entrecôtes en strooi de rest van de amandelen erover. Presenteer rijst en een frisse groene sla bij dit gerecht.
Tips:
* Voeg 75 gram chorizo, in blokjes gesneden, aan de saus toe.
* Gebruik kalfsoesters in plaats van kalfsentrecotes.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film