Brand of the VanDrie Group
Bestel de zwezerik enkele dagen van te voren bij uw slager. Kook de zwezerik ca. 6 minuten in water met zout en laat het onder druk (tussen twee borden met een gewichtje erop) afkoelen in de koelkast.
Verwijder met een kleine mesje de velletjes en andere ongeregeldheden. Snijd plakjes van de zwezerik en bak deze krokant in 2 eetlepels boter. Kook de pasta beetgaar in water met wat zout. Pel en snipper de ui.
Snijd de champignons in partjes en bak deze samen met de ui in de rest van de boter gaar. Vermeng de pasta met de champignonpartjes, crème fraîche en de kaas en breng op smaak met peper en zout.
Lepel de pasta op de warme borden en leg de krokant gebakken plakjes zwezerik erop. Bestrooi het gerecht met het peterselie.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film