Pikant gehakt

4
0 - 30 minuten
kalfsgehakt
*
bakken

Bereidingswijze

Snijd de bacon in dunne reepjes. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd het tomatenvlees in blokjes. Hak de peterselie fijn. Pel de ui en knoflook en snijd deze fijn. Bak de bacon, ui en knoflook in olijfolie bruin.

Schep het gehakt erdoor en bak het bruin en maak het los met een vork. Zet het vuur laag en voeg tomatensap, tomatenstukjes en peterselie toe. Breng het geheel aan de kook. Bind met bloem en breng op smaak met Cajunkruiden, tabasco en zout. Voeg de kidneybonen toe en meng deze door het geheel.

Maak de taco’s in een voorverwarmde oven van 200°C in ca. 5 minuten warm. Verdeel het mengsel over de taco’s. Lekker met sla.

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsgehakt
  • 100 gram bacon
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 eetlepels tomatensap
  • 2 vleestomaten
  • 8 takjes peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels kaas, geraspt
  • iets Cajunkruiden
  • zout
  • 1 eetlepel bloem
  • tabasco
  • 100 gram kidneybonen
  • 4 taco’s

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.