Schnitzel in kaaspaneer

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
bakken

Bereidingswijze

Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Klop de eieren met 1 eetlepel water los in een grote schaal. Voeg de geraspte kaas en de Italiaanse kruiden toe. Dep de schnitzels droog, bestrooi ze met peper en zout en haal ze door de bloem. Verhit 4 eetlepels olie in een grote bakpan.

Haal de schnitzels door het kaasmengsel en bak ze aan beide kanten ca. 3 minuten (leg de schnitzels meteen goed in de pan. U mag ze niet meer bewegen voordat het ei om de schnitzels is gestold anders laat de kaaslaag los).

Leg de trostomaatjes in een ovenschaal. Vermeng de rest van de olie met de pesto en lepel deze over de tomaatjes. Gaar vervolgens de tomaten ca. 12 minuten in een oven van 200°C. Leg de tomaatjes en de schnitzels op warme borden.

Lekker met aardappelpuree.

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsschnitzel
  • 80 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels bloem
  • 4 trosjes trostomaatjes
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 6 eetlepels olie
  • peper en zout

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.