Brand of the VanDrie Group
Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Verwarm een grillpan tot deze goed heet is. Bestrijk de oesters rondom met iets van de olijfolie en gril ze om en om in ruitvorm. Neem de oesters van de grill, bestrooi ze met peper en zout en gaar ze in ca. 12 minuten in een oven van 200°C. Houd het vlees warm op een lauwwarme plaats van ca. 60°C.
Pel de uien en snijd ze in halve ringen. Verhit de rest van de olie, fruit hierin ui, wortel en prei en breng op smaak met peper en zout. Rangschik het groentemengsel op warme borden. Lepel de balsamicoazijn erover en leg de kalfsoesters hierop. Bestrooi het gerecht met de kaas en rucola.
Lekker met een kruidendressing gemaakt van verse kruiden en fijngesneden rucola.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film