Brand of the VanDrie Group
Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook ragfijn. Verwijder de pitten uit het pepertje en snijd het ragfijn. Bak in een droge pan de noten goudbruin en hak ze daarna fijn. Snijd de haas in zeer dunne plakjes (eventueel 1 uurtje van te voren in de vriezer leggen).
Maak een marinade van sjalotjes, knoflook, sojasaus, pepertje, noten, sesamolie, peper en zout. Vermeng de marinade met de plakjes vlees en laat dit een uurtje in de koelkast intrekken. Was en droog de sla. Breng water met azijn aan de kook en pocheer hierin de eieren in ca. 4 minuten. Rangschik de sla en het gemarineerde vlees op koude borden.
Leg de gepocheerde eieren op het vlees. Snijd de plakjes ham in dunne reepjes en rangschik deze op de eieren.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film