Brand of the VanDrie Group
Kruis de tomaten in, dompel ze ca. 10 seconden in kokend water en vervolgens in ijswater. Verwijder de velletjes en snijd de tomaten in partjes. Verhit de olijfolie en bak hierin de blinde vinken in ca. 12 minuten net gaar. Haal het vlees uit de pan en bewaar het op een warme plaats of wikkel het in aluminiumfolie.
Pel en snipper de knoflook fijn. Pluk de blaadjes van de dragon en snijd ze fijn. Voeg de boter aan het braadvocht toe, zweet de knoflook hierin aan, voeg room en melk toe en kook het geheel in tot een saus. Giet de witte wijn in een pan en voeg de tomaatpartjes en dragon toe. Bestrooi de tomaat met peper en zout. Rangschik de blinde vinken op warme borden en de tomaat-partjes erbij.
Lekker met ovenaardappeltjes.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film