Brand of the VanDrie Group
Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Bebloem de reepjes en strooi er naar smaak versgemalen peper over. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Laat eventueel twee bosuitjes heel die u kunt blancheren en serveren als garnering bij het gerecht. Snijd de champignons in plakjes. Verwarm in een wok of hapjespan de olijfolie. Fruit kort de ringetjes bosui en plakjes champignons en voeg de bebloemde reepjes toe.
Roerbak totdat het vlees lichtbruin is gekleurd. Voeg daarna de slagroom toe en verwarm het geheel. Voor de liefhebber: voeg stukjes Gorgonzola toe. Tip voor het bebloemen: Doe de bloem en peper in een zak, voeg de reepjes toe, beetje lucht in de zak blazen, zak dichtknopen en schudden. Op deze manier verdeelt u gemakkelijk de bloem over de reepjes of blokjes.
Lekker met röstirondjes.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film