Brand of the VanDrie Group
De gesneden ui, worteltjes, prei en dragon in de braadzak leggen en bestrooien met zout en peper. De olijfolie met de mosterd vermengen, het kalfsribstuk hiermee inwrijven, bestrooien met zout en peper en op het groentemengsel in de braadzak leggen. De braadzak met binder dichtbinden, in een ovenschaal leggen en met een vork twee gaatjes in de braadzak prikken. De schaal in een voorverwarmde oven van 225 °C plaatsen en het kalfsribstuk in ca. 45 minuten garen (het kalfsribstuk moet nog nèt rosé zijn).
Het kalfsribstuk uit de zak nemen, afdekken met aluminium-folie en 10 minuten laten ”rusten”. Schep de groenten op een bord of schaal en houd ze warm. Zeef het braadvocht en giet het in een passende pan. Voeg de witte wijn en room toe, kook het geheel tot de helft in en breng met zout en peper op smaak. Snijd het kalfsribstuk met een scherp, niet gekarteld mes en leg deze op de groenten en schep er de saus over.
Lekker met in knoflook gebakken champignons en “beetgaar” gekookte pasta met room en spinazie.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film