Brand of the VanDrie Group
Verwarm de boter in een braadpan en fruit hierin de ui, wortel en knoflook. Bestrooi de schenkels rondom met zout, peper en bloem. Verwarm de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de schenkels om en om goudbruin. Neem de schenkels uit de pan en leg ze op de groenten in de braadpan.
Giet de olijfolie uit de pan, voeg witte wijn toe en kook de aanzetsels in de pan los. Voeg vleesbouillon, tomaat, peterselie en kruiden toe en breng het geheel aan de kook. Giet alles over de schenkels en laat het gedurende 2 uur onder regelmatig bedruipen in de oven verder garen. Serveer de ossobuco met groenten en de bouillon in diepe borden.
Lekker met fijne lintnoedels en tomatensalade.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film