Schnitzel met uiringen

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
grillen

Bereidingswijze

Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de kalfsschnitzels rondom met olijfolie en gril de schnitzels om en om mooi bruin en nèt gaar van binnen. Neem de schnitzels van de grill, bestrooi ze met zout en versgemalen peper.

Gril de plakken ui en plakjes ontbijtspek. Leg op iedere schnitzel twee plakken uiring, een plakje ontbijtspek en een plakje rode wijnboter (roomboter vermengen met fijngesnipperd uitje, fijngehakte groene kruiden en wat ingekookte rode wijn).

Lekker met aardappelsalade en gebakken courgettes.

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsschnitzel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 plakjes ontbijtspek
  • 1 ui, in plakken van 5 mm dik
  • rode wijnboter
  • zout en peper uit de molen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.