Ribeye met rode paprikasaus

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
bakken

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de ribeye's om en om mooi bruin en nog rosé van binnen. Neem de ribeye's uit de pan, bestrooi ze met zout en versgemalen peper en houd ze warm.

Snijd de paprika in kleine stukken en gaar ze in de bouillon. Pureer het geheel, voeg de room toe en kook alles goed gaar. Zeef de saus en breng met zout en peper op smaak.

Lekker met witte rijst en broccoli.

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsribeye
  • 1 eetlepel boter
  • 1 rode paprika
  • 3 deciliter vleesbouillon
  • 1/8 ltr (slag)room of kookroom
  • zout en peper uit de molen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.