Brand of the VanDrie Group
Vermeng de olijfolie met de grove mosterd, knoflook, tijm, blaadjes salie en het laurierblad. Voeg de witte wijn toe, breng het geheel aan de kook en laat het zachtjes tot de helft inkoken. Voeg citroenrasp toe en vermeng het met de melk. Leg het staartstuk in dit mengsel, dek het geheel af, en plaats het ca. 12 uur in de koelkast (marineren). Leg de gesneden Chinese kool in de braadzak en bestrooi het met zout en peper. Neem het staartstuk uit de marinade en leg dit op de Chinese kool. De braadzak met binder dichtbinden, in een ovenschaal leggen en met een vork twee gaatjes in de braadzak prikken.
De schaal in een voorverwarmde oven van 225°C plaatsen en het kalfsstaartstuk in ca. 45 minuten garen (het vlees moet nèt gaar en nog sappig zijn). Het staartstuk uit de braadzak nemen, afdekken met aluminiumfolie en 10 minuten laten “rusten”. Snijd het staartstuk op de draad met een scherp, niet gekarteld mes in plakken en serveer deze op de Chinese kool en het braadvocht uit de braadzak.
Lekker met in de oven geroosterde kleine rode paprika en “beetgaar” gekookte pasta met room en verse tuinkruiden.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film