Spareribs op z'n Spaans

4
> 60 minuten
kalfsspareribs
*
grillen

Bereidingswijze

Vermeng de helft van de olijfolie met de sherry en de kruiden en wrijf hiermee de spareribs in. Marineer de spareribs ca. 12 uur afgedekt in de koelkast. Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de spareribs rondom met olijfolie en gril deze om en om nèt gaar en nog sappig van binnen (verklein de ribbetjes eventueel vooraf).

Lekker met geroosterde maïs, krokant stokbrood en guacamole.

Ingrediënten

  • 1,5 kilo kalfsspareribs
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel gemalen komijn
  • 1 theelepel verse tijm
  • 1 theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel oregano
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 glas sherry
  • zout en peper uit de molen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.