Brand of the VanDrie Group
Breng vleesbouillon met droge witte wijn, bleekselderij, knoflook, laurier, zout en peper aan de kook en laat het 5 minuten zachtjes doorkoken. Bind de hals met het slagerstouw op als een rollade en gaar deze ca. 1 uur zachtjes in de bouillon. Laat de hals in de bouillon afkoelen en verwijder het slagerstouw.
Wrijf de tonijn, ansjovisfilets en de helft van de kappertjes door een fijne zeef (of pureer ze in de keukenmachine). Vermeng dit met de mayonaise en breng met citroensap en peper op smaak. Snijd de hals in dunne plakken, rangschik deze op platte borden, bedek ze met de tonijnmayonaise en laat het geheel 2 uur op een koele plaats rusten. Garneer vlak voor het serveren dit voorgerecht met paprikapoeder en de resterende kappertjes.
Lekker met knoflookbrood en een glas droge witte wijn.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film