Goulash met boerenmosterd en kappertjes

4
> 60 minuten
kalfshalsbroodje of kalfsbloemstuk
*
stoven

Bereidingswijze

Haal het vlees uit de koelkast, snij in blokjes en laat een half uur op kamertemperatuur komen. Verwarm de boter in een braadpan en bak hierin het vlees rondom mooi bruin. Voeg de ui en wortel toe en fruit dit even zonder te kleuren. Breng het geheel met zout en peper op smaak.

Vermeng de wijn met de mosterd en giet dit over het vlees en de groenten. Vermeng alles met elkaar en stoof het geheel onder gesloten deksel in ca. 90 minuten zachtjes gaar. Voeg op het laatste moment kappertjes en crème fraîche toe.

Lekker met paddenstoelenrisotto en gebakken schijfjes courgette.

Ingrediënten

  • 600 gram kalfshalsbroodje of kalfsbloemstuk
  • 1 eetlepel boter
  • 1 middelgrote ui, in repen van 4 cm gesneden
  • 1 middelgrote wortel, in repen van 4 cm gesneden
  • 1 deciliter droge witte wijn
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels grove boerenmosterd
  • 1 eetlepel kappertjes
  • zout en peper uit de molen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.