Brand of the VanDrie Group
Breng de kalfsbouillon aan de kook en laat hierin de mergpijpen zachtjes trekken. Neem er de merg uit, snijd acht plakjes van 4 mm dik en houd ze warm. Hak de resterende merg.
Verwarm de boter in een pan met anti-aanbaklaag, fruit hierin de fijngesneden ui en de paddenstoelen zonder te kleuren. Voeg de helft van de tuinkruiden, fijngehakte kalfsmerg en de helft van de tomaat toe en breng met zout en peper op smaak. Vul hiermee de merg-pijpen, verdeel ze over 4 soepborden en houd ze warm.
Verwarm de vlinderpasta, lente-uitjes, de resterende tomaat en tuinkruiden in de kalfsbouillon en schep het geheel rondom de gevulde mergpijpen. Bedek de schijfjes geroosterd brood met plakjes merg, bestrooi het met zeezout en zwarte peper uit de molen en plaats ze boven op de gevulde mergpijpen.
Lekker met versgebakken boerenbrood. Serveer apart een theelepeltje voor de vulling van de mergpijp.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film