Ribeye met Marokkaanse kruiden

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
grillen

Bereidingswijze

Verdeel de ribeye in 4 stukken en leg ze in een schaal. Vermeng de olijfolie met de kruiden en het citroensap, giet dit over het vlees en laat het geheel 6 uur afgedekt in de koelkast marineren.

Verwarm de grill(pan) voor en gril de stukken ribeye om en om mooi bruin en nog rosé van binnen. Neem de stukken ribeye van de grill, besprenkel ze met de resterende marinade en laat ze even rusten.

Lekker met grote frieten en een groene kruidensalade aangemaakt met yoghurt.

Ingrediënten

  • 800 gram kalfsribeye
  • 1 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 2 theelepels gemalen komijn
  • 1 theelepel gemalen gember
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • sap van 1 citroen
  • zout en zwarte peper uit de molen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.