Brand of the VanDrie Group
Plet de schnitzels tot een dunne plak en bestrijk met eiwit. Meng het gehakt met de mosterd, Friese nagelkaas, ontbijt-koek, blokjes gember, peper, zout en nootmuskaat. Kook de haricots verts beetgaar en spoel ze koud.
Verdeel het gehakt en de haricots verts over de schnitzels en rol deze stevig op. Bestrijk het aluminiumfolie met olie en rol hierin de schnitzelrolletjes. Verwarm de oven tot 200° C en gaar hierin de schnitzelrol in ca. 12 minuten.
Snipper het sjalotje en het teentje knoflook en fruit ze in de olie aan. Voeg de risotto rijst toe en laat de rijst glazig worden. Voeg de helft van de bouillon toe en blijf roeren tot de rijst de bouillon heeft opgenomen. Giet telkens iets bouillon toe tot de rijst beetgaar is. Roer op het laatste moment de boter en de Parmezaanse kaas door de risotto en lepel hem op een bord. Haal de schnitzelrolletjes uit het aluminiumfolie en snijd deze doormidden. Rangschik het vlees op de risotto.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film