Ribeye met peultjes

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
bakken

Bereidingswijze

Kook de peultjes in ruim water beetgaar. Laat ze uitlekken in een vergiet en bestrooi ze licht met suiker. Doe de peultjes in een schaal en houdt ze warm.

Bestrooi de ribeye's aan beide zijden licht met bloem en peper. Bak het vlees kort aan beide zijden bruin. Doe naar smaak zout op het vlees. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Tip:
* in plaats van peultjes kunnen ook Sugarsnaps worden gebruikt.

Ingrediënten

  • 4 stuks à 150 gram kalfsribeye
  • 500 gram peultjes
  • boter
  • zout en versgemalen peper
  • tarwebloem
  • suiker

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.