Brand of the VanDrie Group
Verwarm de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de blinde vinken rondom goudbruin en nèt gaar van binnen. Neem de blinde vinken uit de pan, bestrooi ze met zout en versgemalen peper en houd ze warm. Fruit de knoflook in de boter zonder te kleuren. Voeg de room toe en kook alles zachtjes tot 2/3 in, pureer en zeef het mengsel. Voeg de melk toe en klop het geheel schuimig met een garde of staafmixer.
Bak de in vieren gesneden tomaat in de resterende olijfolie, voeg witte wijn en de gehakte dragonblaadjes toe en breng met zout en peper op smaak. Presenteer de blinde vinken op het tomatenmengsel en schep het knoflookschuim rondom.
Lekker met in de oven gebakken aardappels met rozemarijn en zeezout.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film