Kalfshaas tournedos met witte druiven en lente-uitjes

4
0 - 30 minuten
kalfshaas
*
bakken

Bereidingswijze

Laat de druiven uitlekken. Verwarm de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kalfoester op middelmatig vuur om en om mooi bruin en nog rosé van binnen. Neem ze uit de pan, bestrooi met zout en peper en houd ze warm (in aluminiumfolie).

Fruit de bosuitjes in de resterende bakboter, blus af met de witte wijn, even laten inkoken en de room toevoegen. Op een laag vuur de druiven toevoegen.

Het geheel op smaak brengen met peper en zout en bij de kalfshaas tournedos serveren. Eventueel bestrooien met wat bieslook.

Lekker met diverse soorten salade.

Ingrediënten

  • 4 kalfshaas tournedos
  • 1 blik gepelde witte druiven
  • 1 deciliter droge witte wijn
  • 2 fijngesneden lente-uitjes
  • 0,25 liter room
  • zout en versgemalen peper 

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.