Brand of the VanDrie Group
Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen. In ruime pan vleesfond, wijn, paprika en knoflook op hoog vuur onafgedekt in ca. 15 minuten tot iets minder dan de helft laten inkoken. Pan van vuur nemen en saus door zeef overgieten in andere pan. Vervolgens met pollepel paprika en knoflook door zeef (in saus) wrijven.
Intussen in pan met antiaanbaklaag olie verwarmen, Frenched Racks bestrooien met zout en versgemalen peper en in 15 à 20 minuten om en om goudbruin en rosé van binnen bakken. Van 3 takjes rozemarijn naaldjes rissen en fijn knippen (andere takjes achterhouden voor garnering). Koude boter in blokjes snijden. Rozemarijnnaaldjes aan paprikajus toevoegen en zachtjes verwarmen (niet laten koken).
Met garde blokjes boter al kloppend in jus oplossen. Jus op smaak brengen met zout en peper. Frenched Racks halveren en op vier borden leggen. Jus erover scheppen. Garneren met toefjes rozemarijn.
Lekker met (room)aardappels en gemengde groenten als peultjes, bospeen en bosuitjes.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film