Schnitzel Cordon Bleu

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
bakken

Bereidingswijze

Leg op iedere schnitzel een plakje ham en een plakje kaas. Vouw de schnitzel dicht en zet vast met een cocktail-prikker. Bestrooi de gevulde schnitzel aan beide zijden met bloem, peper en zout. Vervolgens aan beide kanten eerst door het eigeel en dan door het paneermeel halen. Bak de schnitzel op middelmatig vuur rondom bruin in ongeveer 6 minuten.

Lekker met rijst, doperwtjes en paprikasaus of met frietjes en sla. Wijs uw gasten voor de zekerheid even op het cocktail-prikkertje.

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsschnitzel
  • 4 schijven achterham
  • 4 plakken kaas
  • tarwebloem
  • 1 eidooier, geklopt
  • paneermeel
  • zout en peper uit de molen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.