Brand of the VanDrie Group
Het vlees in de jus d'orange leggen en minimaal 4 uur in de koelkast laten marineren. Vervolgens droog deppen met keukenpapier en het vlees kruiden. Daarna rosé braden in ca. 45 à 50 minuten. Het vlees uit de braadboter halen, zouten en minstens 5 minuten met folie afgedekt laten rusten op een voorverwarmde schaal.
De braadboter blussen met de jus d'orange (= marinadesap) en de Grand Marnier. Dit tot de helft inkoken en de crème fraîche, bieslook en peterselie toevoegen. Nu in laten koken tot sausdikte. Op het laatst de uitgesneden sinaasappels (ontveld, ontpit en in partjes gesneden) toevoegen en even doorwarmen. Jus d'orange saus bij het vlees serveren.
Lekker met aardappelkoekjes (van verse aardappelpuree), rijst of pommes duchesse.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film