Pizzabites met kalfsentrecote

4
30 - 60 minuten
kalfsentrecote
*
bakken
130
Chantal Recepten

Bereidingswijze

Snijd de zoete ui in ringen en doe deze in een grote koekenpan. Bestrooi met peper en zout en bak totdat de ringen aan alle kanten lichtbruin gebakken zijn. Giet er dan 150 ml water en strooi er 2 el zoetstof over. Zet het vuur laag, dek de pan af met een deksel en laat het water verdampen. Giet er nogmaals water bij en strooi er wederom 2 el zoetstof over. Laat het vuur nog ca. een half uur laag staan terwijl je de uien soms doorroert.

Leg de pinsabodem in een voorverwarmde oven op 160°C voor ca. 5 minuten totdat de pinsa knapperig is. Beleg ‘m dan met de pastasaus en de klein geworden zoete uien. Zet nog even terug in de oven. Bak ondertussen de entrecote kort aan alle kanten. Laat de entrecote even rusten na het bakken en snijd vervolgens in dunne plakjes.

Haal de pinsa uit de oven, beleg met de plakjes entrecote en verdeel de rucola erover. Bestrooi met peper en zeezout en snijd ‘m in acht stukken.

Enjoy!

(Voedingswaarden per pizzabite)

Ingrediënten (voor 8 bites):

  • 1 pinsabodem (230 gram)
  • 70 gr pastasaus pikant (als saus)
  • 250 gr zoete ui
  • 250 gr kalfsentrecote
  • 2 el zoetstof
  • Beetje rucola
  • Zwarte peper
  • Zeezout

Voedingswaarden

16
3
10

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.