Okonomiyaki van ribfingers met Japanse pannekoek, spicy mayonaise en zoetzure groenten

4
30 - 60 minuten
kalfsribfingers
**
bakken koken
Culinaire Saisonnier

Bereidingswijze

Breng voor de ribfingers de ketjap met het water aan de kook. Voeg 3 gehalveerde uien toe met de overige ingrediënten en gaar hier de ribfingers in. Haal het vlees uit de pan en laat afkoelen. Snijd in mooie blokjes, bak ze hard en kort aan en blus met wat ketjap.

Meng hetpannekoekenbeslag met de overige ingrediënten en bak er mooie kleine pannekoekjes van. Meng de mayonaise en siracha. Vacumeer julienne van komkommer en radijs met het zoetzuur.

Voor de kalfsribfingers:

  • 3 l ketjap
  • 3 l water
  • 3 uien
  • 10 teentjes knoflook
  • 4 stokjes kaneel
  • 4 blaadjes laurier
  • 4 el siracha
  • 1500 g bruine basterdsuiker
  • kalfsribfingers

Voor de Japanse pannekoek:

  • 1 l basis­recept pannekoekenbeslag
  • 50 ml sojasaus
  • 50 ml gembersiroop
  • 50 ml sesamolie
  • 2 el siracha

Voor de spicy mayonaise:

  • 100 g siracha
  • 400 g mayonaise

Voor het zoetzuur:

  • zoetzuurmassa
  • komkommer
  • radijs

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.