Kalfshaas met rode port en saus van gepofte knoflook

4
0 - 30 minuten
kalfshaas
*
bakken
Culinaire Saisonnier

Bereidingswijze

Pareer de kalfshaas en portioneer. Gaar deze op de juiste cuisson. Maak een stroop van de port. Pof de knoflookteentjes in de oven en meng met de port en jus de veau. Blender de saus glad.

Serveer de kalfshaas met de garnituur naar keuze en lepel er de jus bij.

Ingrediënten:

  • 1 stuk kalfshaas
  • groenten naar keuze

Voor de saus:

  • 300 ml rode port
  • 10 teentjes knoflook
  • jus de veau

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.