Brand of the VanDrie Group
Breng de poulet met water aan de kook. Spoel de poulet onder koud water en zet het dan opnieuw op met vleesbouillon, witte wijn, zout en peper en gaar het geheel tegen de kook aan. Neem de poulet uit de pan en houd het warm.
Giet het vocht door een fijne zeef en kook het in tot 4 deciliter. Fruit de knoflook, champignons en appel in de boter zonder te kleuren. Voeg vervolgens kerriepoeder toe en fruit dit even mee. Voeg de ingekookte bouillon en room toe en kook het geheel zachtjes tot 2/3 in. Breng de saus met zout en peper op smaak en verwarm het vlees en de gewelde rozijnen nog even in de saus.
Lekker met witte rijst en een in boter gestoofd mengsel van doperwten, peultjes en groene boontjes.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film