Brand of the VanDrie Group
De gesneden ui, shii-take en de knoflookteentjes in de braadzak leggen en bestrooien met zout en peper. De zoete ketjap met Spaanse peper en wat zout vermengen, de lende met dit mengsel inwrijven, op de uien, knoflook en shii-take in de braadzak leggen en bedekken met de gesneden gemberwortel.
De braadzak met een binder dichtbinden, in een ovenschaal leggen en met een vork twee gaatjes in de braadzak prikken. De schaal in een voorverwarmde oven van 225°C plaatsen en de kalfslende in ca. 45 minuten garen (de lende moet nog nèt rosé zijn).
De lende uit de braadzak nemen, afdekken met aluminiumfolie en 10 minuten laten “rusten”. Snijd de lende met een scherp, niet gekarteld mes in niet te dikke plakken en serveer deze met de uien, shii-take en het braadvocht uit de braadzak.
Lekker met roergebakken paksoi en pandanrijst.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film